Βαδιστικά βοηθήματα – Περιπατητήρες Πι – Πατερίτσες – Rollator

Τα Βαδιστικά βοηθήματα – Περιπατητήρες Πι – Πατερίτσες – Rollator που διαθέτει το κατάστημά μας, μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της ισορροπίας και της σταθερότητας, σε άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Διαθέτουμε πολλούς τύπους βοηθημάτων βάδισης και είναι διαθέσιμα για άμεση αγορά. Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε με το έμπειρο προσωπικό μας, το οποίο είναι ικανό να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καταλληλότερο βοήθημα βάδισης για τις ανάγκες σας. Δείτε παρακάτω μια σύντομη περίληψη των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα διάφορα βοηθήματα κινητικότητας που διαθέτουμε.

Βαδιστικά βοηθήματα – Περιπατητήρες Πι – Πατερίτσες – Rollator | Περιπατητήρες Πι

Περιπατητήρας Με Ρόδες

Οι περιπατητήρες Πι, έχουν ένα πλαίσιο τριών όψεων που περιβάλλει τον χρήστη, παρέχοντας ένα υψηλό επίπεδο σταθερότητας, που τον βοηθά τόσο όταν στέκεται όσο και όταν περπατά. Ένας περιπατητήρας Πι, είναι κατάλληλος για άτομα που χρειάζονται μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη στο καθημερινό τους περπάτημα. Επίσης, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε περιπατητήρες με τροχούς, για χρήστες με περιορισμένη δύναμη βραχίονα (καρπού).

Δείτε εδώ όλους τους περιπατητήρες μας

Βαδιστικά βοηθήματα – Περιπατητήρες Πι – | Πατερίτσες

Πατερίτσες Μασχάλης Αλουμινίου Ρυθμιζόμενες (Βακτηρίες)

Οι άνθρωποι που χρειάζεται να μεταφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του βάρους τους από το κάτω μέρος στο πάνω μέρος του σώματος, μπορούν να επιλέξουν τις πατερίτσες, ως τα πιο χρήσιμα βοηθήματα για το περπάτημα. Οι πατερίτσες είναι μια καλή λύση για άτομα με βραχυπρόθεσμους τραυματισμούς στα πόδια, καθώς και για άτομα με μόνιμες αναπηρίες. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, οι πατερίτσες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο μεμονωμένα όσο και σε ζευγάρια. Μπορείτε να δείτε εδώ τα διαφορετικά είδη πατερίτσας που υπάρχουν.

Βαδιστικά βοηθήματα – Περιπατητήρες Πι – Πατερίτσες | Rollator

Περιπατητήρας Rollator Με Λαβές

Τα Rollator, παρέχουν στήριξη και σταθερότητα σε ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες. Σε αντίθεση με τους τυπικούς περιπατητήρες, ένα Rollator έχει τροχούς σε όλα τα πόδια (τρία ή τέσσερα) και φρένα που μπορούν να ενεργοποιηθούν από τον χρήστη. Ο(οι) μπροστινός(οι) τροχός(οι) περιστρέφονται, ώστε να είναι ευκολότερο να στρίψετε. Οι τροχοί είναι συνήθως μεγαλύτεροι από έναν τυπικό περιπατητή με δύο τροχούς, επομένως είναι πιο βολικό να χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους και σε ανώμαλο έδαφος.

Που μπορώ να βρω Περιπατητήρες Πι – Πατερίτσες – Rollator σε οικονομικές τιμές;

Το κατάστημά μας, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε Βαδιστικά Βοηθήματα, Περιπατητήρες Πι – Πατερίτσες – Rollator. Δείτε όλα τα προϊόντα παρακάτω, καλέστε μας στο τηλέφωνο: 210-9342852 ή στείλτε μας email στο info@pateritsa.gr και κάποιος από το έμπειρο προσωπικό μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δείτε όλα τα Βαδιστικά και Ιατρικά βοηθήματα στήριξης για περπάτημα ηλικιωμένων που διαθέτουμε στο e-shop μας:

ΒΑΔΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε ποικιλία σε Βαδιστικά, Ταινίες ΚινησιολογίαςΗλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *