Βαδιστικά Βοηθήματα – Ορθοπεδικά | Αξιόπιστα, Ανθεκτικά σε Οικονομικές Τιμές

Ένα βαδιστικό βοήθημα για το περπάτημα, θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε με τον τρέχοντα τρόπο ζωής σας και να απαλλαγείτε από το άγχος και την πίεση στο περπάτημά σας. Θα σας βοηθήσει αρκετά στις βόλτες ή και τα ψώνια σας. Η ποικιλία σε βαδιστικά βοηθήματα που διαθέτουμε, είναι μεγάλη, έτσι ώστε να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα Βαδιστικά Βοηθήματα – Ορθοπεδικά και Ιατρικά είδη σε οικονομικές και ανταγωνιστικές τιμές. 

ΒΑΔΙΣΤΙΚΑ

Βαδιστικά Βοηθήματα – Ορθοπεδικά | Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη με τα βοηθήματα βάδισης

Στο pateritsa.gr είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα βοηθημάτων περπατήματος και κινητικότητας, για να σας βοηθήσουμε να ζείτε ανεξάρτητα και με μεγάλη άνεση. Διαθέτουμε βαδιστικά υψηλότερης ποιότητας, βοηθήματα κινητικότητας και βοηθήματα βάδισης. Με την αγορά ενός βαδιστικού μας, μπορείτε να περπατάτε ελεύθερα, με ασφάλεια και άνεση και με βελτιωμένη ισορροπία. Η μεγάλη γκάμα μας, από βοηθήματα βάδισης, αναφέρεται σε οποιοδήποτε πρόβλημα ισορροπίας ή κινητικότητας αντιμετωπίζετε. Πιο συγκεκριμένα διαθέτουμε Πατερίτσες, περιπατητές Πι, rollator και μπαστούνια.

Βαδιστικά Βοηθήματα – Ορθοπεδικά | Πατερίτσες

Πατερίτσες Μασχάλης Αλουμινίου Ρυθμιζόμενες (Βακτηρίες)

Οι πατερίτσες, είναι ένας τύπος βοηθημάτων βάδισης, που χρησιμεύουν στη μεταφορά του βάρους από τα πόδια στο πάνω μέρος του σώματος και χρησιμοποιείται συχνά από άτομα που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πόδια τους, για να υποστηρίξουν το βάρος τους (βραχυπρόθεσμοι τραυματισμοί σε δια βίου αναπηρίες).

Ποια είναι τα διαφορετικά είδη πατερίτσας; 

  • Πατερίτσες μασχάλης. Οι πατερίτσες της μασχάλης είναι ο πιο κοινός τύπος πατερίτσας. Αυτές οι πατερίτσες, τοποθετούνται στην μασχάλη σας για να μπορείτε να περπατήσετε, ενώ μπορούν να ρυθμιστούν ως προς το ύψος. Είναι εύκολες στη χρήση και την ισορροπία, αλλά μπορούν να οδηγήσουν σε δυσφορία και κόπωση.
  • Πατερίτσες αγκώνα. Οι πατερίτσες αγκώνα έχουν μια μανσέτα που περιστρέφεται γύρω από αυτόν και λαβές για να τις κρατάτε το χέρι σας. Οι πατερίτσες αγκώνα χρησιμοποιούνται συχνότερα από άτομα που πάσχουν από μακροχρόνιες ασθένειες κινητικότητας και χρειάζονται για αρκετό χρονικό διάστημα πατερίτσες.
  • Πατερίτσες στήριξης αντιβραχίου. Οι στήριξης του αντιβραχίου ονομάζονται επίσης ρυθμιζόμενες πατερίτσες αρθρίτιδας ή πατερίτσες πλατφόρμας. Στηρίζουν τους πήχεις, ενώ διαθέτουν ρυθμιζόμενες λαβές που μπορούν να βοηθήσουν άτομα που χρειάζονται ακόμα περισσότερη υποστήριξη.

Πατερίτσες Αγκώνος Κλειστές Ρυθμιζόμενες (Βακτηρίες)

Που μπορώ να βρω Βαδιστικά Βοηθήματα, αξιόπιστα, ανθεκτικά και σε Οικονομικές Τιμές;

Το κατάστημά μας, στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε Βαδιστικά Βοηθήματα – Ορθοπεδικά. Δείτε όλα τα προϊόντα παρακάτω, καλέστε μας στο τηλέφωνο: 210-9342852 ή στείλτε μας email στο info@pateritsa.gr και κάποιος από το έμπειρο προσωπικό μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δείτε όλα τα Βαδιστικά και Ιατρικά βοηθήματα στήριξης για περπάτημα ηλικιωμένων που διαθέτουμε στο e-shop μας:

ΒΑΔΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε ποικιλία σε Βαδιστικά, Ταινίες ΚινησιολογίαςΗλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *