Πως λειτουργούν τα λάστιχα Ενδυνάμωσης;

Πως λειτουργούν τα λάστιχα Ενδυνάμωσης; | Τα λάστιχα ενδυνάμωσης, λειτουργούν παρόμοια με τα ελεύθερα βάρη, αλλά υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές. Όπως οι αλτήρες, τα kettlebell ή οποιαδήποτε άλλα ελεύθερα βάρη, έτσι και τα λάστιχα ενδυνάμωσης παρέχουν εξωτερική αντίσταση με την οποία πρέπει να δουλέψουν οι μύες σας. Όταν πιέζετε ενάντια σε ένα λάστιχο ενδυνάμωσης, κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, οι μύες σας θα πρέπει να βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία.
Ωστόσο, η μεγαλύτερη διαφορά, είναι ότι τα λάστιχα ενδυνάμωσης δεν βασίζονται στη βαρύτητα όπως τα ελεύθερα βάρη. Αντίθετα, γυμνάζεστε ενάντια στη δύναμη του λάστιχου ενδυνάμωσης. Αυτό ίσως να ακούγεται πιο εύκολο, αλλά να γίνει κατανοητό το γεγονός ότι γυμνάζεστε ενάντια στην αντίσταση σε όλο το εύρος μιας άσκησης, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του τμήματος όπου κινείστε ενάντια στη βαρύτητα.

Πως λειτουργούν τα λάστιχα Ενδυνάμωσης; Το κατάλληλο για εσάς!

+
4.0090.00
+
3.0065.00
+
4.5095.00
+
4.80110.00

Είναι αποτελεσματικά τα λάστιχα ενδυνάμωσης;

Η άσκηση με βάρη είναι σημαντική για την υγεία σας, ιδιαίτερα για την ανάπτυξη των μυών και των οστών. Τα λάστιχα ενδυνάμωσης, παρέχουν την απαραίτητη ένταση της μυϊκής ανάπτυξης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν οπουδήποτε. Αυτά τα λάστιχα, σας προσφέρουν ασφαλείς και αποτελεσματικές προπονήσεις και συχνά συνιστώνται από φυσιοθεραπευτές για λόγους αποκατάστασης. Τα λάστιχα ενδυνάμωσης είναι συμπαγή, ελαφριά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι, στο γραφείο ή οπουδήποτε αλλού θελήσετε.

Οφέλη των λάστιχων ενδυνάμωσης

Όπως μπορείτε να δείτε, τα λάστιχα ενδυνάμωσης έχουν κάθε είδους χρήσεις. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από τη συμπερίληψη της προπόνησης λάστιχα ενδυνάμωσης:

👉 Βελτιώνουν την ποιότητα των ασκήσεων σας
👉 Βοηθούν την αύξηση του ελέγχου των ασκήσεων σας
👉 Επιστρατεύουν τους σταθεροποιητικούς μύες σας
👉 Είναι θεμελιώδεις για τη λειτουργική προπόνηση
👉 Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μηχανήματα
👉 Είναι πολύ ελαφριά
👉 Έχουν σχεδιαστεί για σύνθετες ασκήσεις
👉 Έχετε τον έλεγχο στις ασκήσεις σας
👉 Προωθούν την καλύτερη φορά
👉 Αισθάνεστε σε όλο το εύρος της κίνησης τη λειτουργικότητα των μυών

Πως λειτουργούν τα λάστιχα Ενδυνάμωσης; | Ξεκινήστε να τα χρησιμοποιείτε!

Επιλέξτε ένα σετ λάστιχων ενδυνάμωσης με ποικίλα επίπεδα αντίστασης. Συνήθως, τα λάστιχα ενδυνάμωσης έχουν χρωματική κωδικοποίηση, έτσι ώστε η αντίσταση να αυξάνεται καθώς τα χρώματα των λάστιχων γίνονται πιο σκούρα. Όσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη που απαιτείται για μια άσκηση, τόσο μεγαλύτερη είναι η αντίσταση που θα χρειαστείτε από το λάστιχο. Για παράδειγμα, θα χρειαστείτε περισσότερη ένταση για μια άσκηση στο στήθος, παρά για μια κάμψη δικέφαλου, αλλά μην προσθέτετε μεγάλη αντίσταση, διότι δεν θα έχετε ένα ομαλό εύρος κίνησης.

Ασκήσεις με λάστιχα ενδυνάμωσης

Ποιες οι διαφορές με τα υπόλοιπα βάρη και όργανα γυμναστικής;

Με όλα τα υπόλοιπα όργανα γυμναστικής, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνο έναν περιορισμένο αριθμό κινήσεων π.χ. ελεύθερα βάρη ή μηχανήματα με βάρη. Δείτε εδώ τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά των λάστιχων ενδυνάμωσης. Τα λάστιχα ενδυνάμωσης, παρέχουν αντίσταση σχεδόν σε οποιαδήποτε κίνηση κάνετε, ενώ φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για τους αθλητές. Μάθετε ποιες ασκήσεις μπορείτε να πραγματοποιήσετε, για άμεσα αποτελέσματα!

Πως λειτουργούν τα λάστιχα Ενδυνάμωσης; | Που μπορώ να βρω λάστιχα ενδυνάμωσης;

Το κατάστημά μας, στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε λάστιχα ενδυνάμωσης. Δείτε όλα τα προϊόντα παρακάτω, καλέστε μας στο τηλέφωνο: 210-9342852 ή στείλτε μας email στο info@pateritsa.gr και κάποιος από το έμπειρο προσωπικό μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δείτε τις όλα τα λάστιχα ενδυνάμωσης που διαθέτουμε στο e-shop μας:

ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε Λάστιχα Ενδυνάμωσης, Ταινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *