Αντιμετώπιση πόνων περιόδου με μια συσκευή

Αντιμετώπιση πόνων περιόδου με μια συσκευή με την ηλεκτρική θερμοφόρα

Οι πόνοι της περιόδου και οι κράμπες, μπορεί να αυξομειώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της. Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης των πόνων της περιόδου, όπως για παράδειγμα ήπια άσκηση, ένα μπουκάλι ζεστού νερού, ένα ζεστό μπάνιο ή μασάζ στην κάτω κοιλιακή χώρα. Ωστόσο, η αντιμετώπιση πόνων περιόδου με μια συσκευή, δηλαδή, με μια ηλεκτρική θερμοφόρα, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική!
Παρέχοντας άμεση ανακούφιση από τον πόνο, ενώ δε απαιτείται φαρμακευτική αγωγή ή κάποια ειδίκευση για τη χρήση του. Αντιμετωπίστε πόνους περιόδου και κράμπες με μια συσκευή!

Πως πραγματοποιείται η αντιμετώπιση πόνων περιόδου με μια ηλεκτρική θερμοφόρα;

Μια ηλεκτρική θερμοφόρα, είναι ικανή να σας ανακουφίσει από πόνους περιόδου, κράμπες περιόδου και όχι μόνο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να ενεργοποιήσετε τη συσκευή, να την τοποθετήσετε στο σημείο όπου υπάρχει ο πόνος και τέλος να ρυθμίσετε την ένταση που εσείς επιθυμείτε. Είναι αρκετά εύχρηστο και ιδανικό για οικιακή χρήση. Μάθετε περισσότερα, σχετικά με άλλους τρόπους αντιμετώπισης πόνων περιόδου.

Γιατί επικρατεί επίμονος πόνος κατά την έμμηνο ρύση;

Οι γιατροί δεν είναι σίγουροι γιατί μερικοί άνθρωποι με εμμηνόρροια εμφανίζουν επώδυνα συμπτώματα και άλλοι όχι. Είναι σύνηθες να αισθάνεστε δυσφορία γύρω από την κοιλιά, το κάτω μέρος της πλάτης και τους μηρούς όταν έχετε έμμηνο ρύση. Κατά τη διάρκεια της περιόδου σας, οι μύες της μήτρας συστέλλονται και χαλαρώνουν για να βοηθήσουν στην αποβολή της συσσωρευμένης επένδυσης. Μερικές φορές θα νιώσετε κράμπες, πράγμα που σημαίνει ότι οι μύες σας λειτουργούν. Μερικοί άνθρωποι μπορεί επίσης να εμφανίσουν:

👉 Ναυτία
👉 Εμετός
👉 Πονοκεφάλους
👉 Διάρροια

Πως λειτουργεί μια ηλεκτρική θερμοφόρα; | Αντιμετώπιση πόνων περιόδου με μια συσκευή

Η ηλεκτρική θερμοφόρα, είναι μια διαδικασία θερμοθεραπείας. Η θερμοθεραπεία, είναι μια από τις πιο αξιόλογες φυσικοθεραπείες που υπάρχουν. Αυτό γιατί, μπορείτε εύκολα και άμεσα να ανακουφιστείτε από τους πόνους σας, με φυσικό τρόπο. Κατά κύριο λόγο, η ηλεκτρική θερμοφόρα, βοηθά στην οξυγόνωση των ιστών, ενώ μειώνει σημαντικά το μυϊκό σπασμό.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΦΟΡΕΣ

Δείτε τις 5 καλύτερες ηλεκτρικές θερμοφόρες που διαθέτουμε

No.1 Ηλεκτρική Θερμοφόρα Beurer SE

Ηλεκτρική Θερμοφόρα Beurer SE

Ηλεκτρική θερμοφόρα Beurer SE
Μια από τις καλύτερες ηλεκτρικές θερμοφόρες της αγοράς, σε οικονομική τιμή

Έχει την ιδιότητα να αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, να διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, να χαλαρώνει τους σφιγμένους μυς και ανακουφίζει τις πονεμένες αρθρώσεις. Καθώς λειτουργεί και ως φυσικό καταπραϋντικό του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου.

  • Ηλεκτρονικός έλεγχος θερμοκρασίας
  • Πιστοποίηση «OEKO-TEX 100» Τα υφάσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί για αυτές τις συσκευές πληρούν τα αυστηρά οικολογικά κριτήρια του Προτύπου Oeko-Tex Standard 100 και είναι πιστοποιημένα από το Ινστιτούτο Ερευνών Hohenstein
  • Γρήγορη θέρμανση
  • Πατενταρισμένο σύστημα ασφαλείας (Beurer-BSS)
  • 3 χρόνια εγγύηση

No.2 Θερμοφόρα Ηλεκτρική Γοφών Μέσης HK 49 Cosy

Θερμοφόρα Ηλεκτρική Γοφών Μέσης HK 49 Cosy

Ηλεκτρική Θερμοφόρα Γοφών Μέσης HK 49 Cosy

Beurer HK 49 ηλεκτρική θερμοφόρα, με 3 φωτεινές ενδείξεις θερμοκρασίας, αποσπώμενο χειριστήριο και γρήγορη θέρμανση Turbo.

  • Πατενταρισμένο σύστημα ασφαλείας BSS (Beurer Safety System)
  • Αποσπώμενο χειριστήριο
  • Γρήγορη θέρμανση «ΤΟΥΡΜΠΟ»
  • Πιστοποίηση “OKI-TEX 100” Standard
  • Με 3 Φωτεινές ενδείξεις θερμοκρασίας

Αντιμετώπιση πόνων περιόδου με μια συσκευή | Χρειάζομαι την ηλεκτρική θερμοφόρα για αντιμετώπιση πόνων περιόδου;

Σε περίπτωση που θέλετε να αντιμετωπίσετε τους πόνους περιόδου ή τις κράμπες περιόδου, με φυσικό τρόπο, τότε επιλέξτε μια ηλεκτρική θερμοφόρα! Είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής διαδικασία. Ένας σημαντικός παράγοντας για τη σωστή επιλογή ηλεκτρικής θερμοφόρας, είναι να επιλέξετε εκείνη που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

No.3 Ηλεκτρική Θερμοφόρα Πλάτης Αυχένα Beurer

Ηλεκτρική Θερμοφόρα Πλάτης Αυχένα Beurer

Ηλεκτρική Θερμοφόρα Πλάτης Αυχένα Beurer

Γλυκαίνει τη κίνηση των ώμων, αποφεύγοντας τη δυσκαμψία και την αγκύλωση. Το ίδιο συνιστάται και στην περίπτωση του αυχενικού συνδρόμου.

  • Ιδανική εφαρμογή στην πλάτη και τον αυχένα
  • Πιστοποίηση «OEKO-TEX 100» Τα υφάσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί για αυτές τις συσκευές πληρούν τα αυστηρά οικολογικά κριτήρια του Προτύπου Oeko-Tex Standard 100 και είναι πιστοποιημένα από το Ινστιτούτο Ερευνών Hohenstein
  • Ηλεκτρονικός έλεγχος θερμοκρασίας
  • Πατενταρισμένο σύστημα ασφαλείας (Beurer-BSS)
  • 3 χρόνια εγγύηση

No.4 Ηλεκτρική Θερμοφόρα Αυχένα Ώμου Beurer

Ηλεκτρική Θερμοφόρα Αυχένα Ώμου Beurer

Ηλεκτρική Θερμοφόρα Αυχένα Ώμου Beurer

Θερμοφόρα πλάτης αυχένα Beurer HK 54 Cosy, που προσφέρει μια απαλή αίσθηση ζέστης και άνεσης, ενώ διαθέτει κλείσιμο με μαγνήτη ώστε να μένει σταθερή στην πλάτη. Είναι κατασκευασμένη από υλικό που αναπνέει, με μαλακή επιφάνεια(fleece).

  • Θερμοφόρα για τους ώμους και τον αυχένα
  • Γρήγορη θέρμανση «ΤΟΥΡΜΠΟ»
  • Πατενταρισμένο σύστημα ασφαλείας: BSS (Beurer Safety System)
  • Πιστοποίηση “OKI-TEX 100” Standard
  • Πλένεται στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς

No.5 Ηλεκτρική Θερμοφόρα Dream

Ηλεκτρική Θερμοφόρα Dream

Ηλεκτρική Θερμοφόρα Dream

Όταν χρειάζεστε κάτι ζεστό κοντά σας για να ζεστάνει την κοιλιακή χώρα, να σας απαλλάξει από τους πόνους περιόδου και να βοηθήσει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Με την Ηλεκτρική Θερμοφόρα μπορείτε να απαλύνετε μυϊκούς πόνους οι οποίοι προκύπτουν από εντατική άσκηση. Aκόμα όμως και να επιτύχουμε προθέρμανση των μυών με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο.

  • Συσκευή διπλής μονώσεως
  • Χειριστήριο 3 θέσεων
  • EMF standard: Πλήρης εξουδετέρωση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων
  • Ισχύς: 100-110 W
  • Στεγανοποιημένη, κλάσεως ΙΙ – IP20

Αντιμετώπιση πόνων περιόδου με μια συσκευή | Πότε θα χρειαστώ μια ηλεκτρική θερμοφόρα για πόνους περιόδου;

Η ηλεκτρική θερμοφόρα για αντιμετώπιση πόνων περιόδου, δεν περιορίζεται σε μεμονωμένες καταστάσεις πόνου. Μπορείτε να την αξιοποιήσετε για αντιμετώπιση σε πόνους πλάτης, στους ώμους, στα γόνατα και όπου αλλού χρειαστεί.
Είναι αρκετά χρήσιμη, για άτομα που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα με τους μυς, διότι μειώνει σημαντικά το οίδημα και τη φλεγμονή χωρίς τη χρήση φαρμάκων.

Αντιμετώπιση πόνων περιόδου με μια συσκευή | Που μπορώ να βρω ηλεκτρική θερμοφόρα;

Το κατάστημά μας με ορθοπεδικά είδη διαθέτει τις καλύτερες ηλεκτρικές θερμοφόρες, οι οποίες εξυπηρετούν ένα εύρος προβλημάτων πέρα από τους πόνους της περιόδου. Μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω ή στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210-9342852 ή να μας αποστείλετε ένα email στο: info@pateritsa.gr για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΦΟΡΕΣ

Σχετικά με εμάς

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε Συσκευές Παθητικής Γυμναστικής TENS / EMS, Ανατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε τα προϊόντα φυσικοθεραπείας!

+

Ορθοπεδικά

Στρώμα Rea Acupressure Mat

42.00
+
5.50
+
7.00
+
+
13.00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *