Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού

Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού: Δυνατότητες και Λειτουργίες

Τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού, έχουν την ικανότητα να μπορούν να μετρήσουν την αρτηριακή μας πίεση, με στόχο την πρόληψη κάποιου καρδιακού επεισοδίου. Λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας τα πιεσόμετρα έχουν μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις που πραγματοποιούν και είναι πιο εύχρηστα, σε σχέση με τα συμβατικά. Η τεχνολογική εξέλιξη τους, με την πάροδο των ετών, τα καθιστά πλέον αξιόπιστα, εύκολα στη μεταφορά και ανθεκτικά.

Τα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα διαχωρίζονται σύμφωνα με το σημείο που λαμβάνεται η μέτρηση, δηλαδή στα Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) και στα Πιεσόμετρα Καρπού.

Τι είδους Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο να επιλέξω;

Η μέτρηση της αρτηριακής πίεσης με Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού αποτελεί το σημείο – κλειδί για τη σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση της υπέρτασης. Η μέτρηση της πίεσης στο σπίτι είναι στις μέρες μας μια απλή και αξιόπιστη μέθοδος, αρκεί να διαθέτουμε ένα ηλεκτρονικό πιεσόμετρο.

Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο και υπέρταση;

Τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού είναι πολύτιμος σύμμαχος κατά της υπέρτασης. Μετρά την πίεση με μια κίνηση, τόσο τη συστολική (μεγάλη πίεση), όσο και τη διαστολική πίεση (μικρή πίεση), καθώς και τους παλμούς της καρδιάς. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό τους ακόμη που θα αναλυθεί παρακάτω, είναι η δυνατότητα διάγνωσης κολπικής μαρμαρυγής.

Είναι όμως όλα τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού που κυκλοφορούν στο εμπόριο αξιόπιστα; Όχι!

Τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού είναι ιδιαίτερα εύχρηστα και γι’ αυτό είναι ελκυστικά για τους περισσότερους ασθενείς, όμως ορισμένα δίνουν αποτελέσματα, που πολλές φορές είναι αναξιόπιστα.

Υπάρχει διεθνώς μια ειδική διαδικασία αξιολόγησης των ηλεκτρονικών πιεσόμετρων, η οποία τα υποβάλλει σε εξονυχιστικό έλεγχο και τα βαθμολογεί. Η ένδειξη «CE» από μόνη της δε σημαίνει πως ένα Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού είναι αυταπόδεικτα αξιόπιστο! Υπάρχουν τρόποι να μάθετε ποια πιεσόμετρα είναι αξιόπιστα και εγκεκριμένα από πιστοποιημένους φορείς.
Μπορεί κανείς να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Υπέρτασης και να δει τα πιστοποιημένα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα που κυκλοφορούν για το σπίτι στην ελληνική αγορά. Τα πιεσόμετρα αυτά μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί από το φυσικό μας κατάστημα ή ηλεκτρονικά από το eshop μας.

Ετοιμοπαράδοτα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα

-13%
+
-15%
+
-13%
+
-11%
+
+

Το κατάστημα μας προσφέρει μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων προϊόντων από την Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης, εξασφαλίζοντας ότι θα βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ Ηλεκτρονικών Πιεσόμετρων Μπράτσου & Καρπού;

Τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) θεωρούνταν παλαιότερα καλύτερα από τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Καρπού. Αυτό, διότι το πιεσόμετρο του μπράτσου (Βραχίονα) βρισκόταν πιο κοντά στην καρδία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα σε πιο ακριβείς μετρήσεις. Άλλωστε όταν εφευρέθηκαν, χρησιμοποιούνταν περισσότερο για ταξίδια, βγάζοντας τους χρήστες από τη δυσάρεστη διαδικασία μεταφοράς του μεγαλύτερου αλλά και βαρύτερου ηλεκτρονικού πιεσόμετρου μπράτσου-βραχίονα. Όμως οι μετρήσεις δεν ήταν και τόσο ακριβείς, ωθώντας τις εταιρείες που τα παράγουν στη βελτίωση τους και ανάπτυξη νέων καινοτομιών.
Η τεχνολογική εξέλιξη των ηλεκτρονικών πιεσόμετρων έχει παρουσιάσει ραγδαία ανάπτυξη ως σήμερα. Πλέον αποδίδουν μετρήσεις, με εξαιρετική ακρίβεια, αρκεί ο καρπός να τοποθετείται κοντά και στο ύψος της καρδιάς.
Αρκετά Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Καρπού μπορούν να διαγνώσουν μέχρι και την κολπική μαρμαρυγή. Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο μας για πιεσόμετρα με δυνατότητα διάγνωσης κολπικής μαρμαρυγής πατώντας ΕΔΩ.
Συμπερασματικά λοιπόν τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα δε διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους, είναι και τα δύο εξίσου αξιόπιστα, με το Πιεσόμετρο Καρπού να κερδίζει συνεχώς έδαφος στην αγορά έχοντας μεγαλύτερη ζήτηση, λόγω φορητότητας, σε σχέση με το πιεσόμετρο μπράτσου (βραχίονα) που έχει μεγαλύτερο βάρος αλλά και μέγεθος.
 

Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα (Καρπού και Μπράτσου)

-13%
+
-15%
+
-13%
+
-11%
+
+

Πώς μετράω σωστά την πίεση μου με τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού;

Για να γίνει σωστά η μέτρηση τις πίεσής σας με οποιοδήποτε Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού θα πρέπει αρχικά να είναι εγκεκριμένο από επίσημους επιστημονικούς φορείς. Έπειτα, θα πρέπει να βρίσκεστε σε χαλάρωση για τουλάχιστον 5-10 λεπτά, ενώ θα χρειαστεί να μην έχετε γευματίσει, καπνίσει, κουραστεί τουλάχιστον για 1 ώρα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να βρίσκεστε σε ήρεμο περιβάλλον καθισμένοι με στηριγμένη την πλάτη σας.
Έπειτα, τοποθετήστε το πιεσόμετρο στο χέρι σας:

  • Εάν έχετε Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο Μπράτσου (Βραχίονα), τότε τοποθετήστε τον αεροθάλαμο στο χέρι σας, κοντά στο ύψος της καρδιάς, ενώ το κάτω άκρο της περιχειρίδας να είναι περίπου 3 εκατοστά πάνω από τον αγκώνα.
  • Εάν έχετε Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο Καρπού, τότε βεβαιωθείτε να μην εφαρμόσετε το πιεσόμετρο πάνω από κάποιο ρούχο. Αφού εφαρμόσετε το πιεσόμετρο στον καρπό σας, τότε, θα χρειαστεί να το ανασηκώσετε στο ύψος της καρδιάς για να ξεκινήσει η μέτρηση.

Σημερινό Αποτέλεσμα

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, το Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο Καρπού έχει βελτιωθεί δίνοντας αρκετά ικανοποιητικές μετρήσεις σε σχέση με το Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο Μπράτσου (Βραχίονα), χωρίς όμως να σημαίνει πως υπερτερεί σε κάποιες δυνατότητες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο κατηγορίες αξιόπιστων Ηλεκτρονικών Πιεσόμετρων, τα Μπράτσου (Βραχίονα) & τα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα Καρπού.

Μάθετε περισσότερα για τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού:

Πιεσόμετρα Βραχίονα Πιεσόμετρα Καρπού

Σχετικά με εμάς

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού, ορθοπεδικά είδη καθώς και προϊόντα νοσηλείας, αμαξίδια και προϊόντα εξοπλισμού ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνία

Δείτε τα bestseller μας

-13%
+
+
Εξαντλημένο
+
-13%
+
-15%
+

Δείτε τα νέα μας προϊόντα

+
12.00
+
+
+
+
+
15.00
-8%
+
+

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *