Ορθοπεδικά είδη Νέα Σμύρνη – Λαδόπουλος

Ορθοπεδικά είδη Νέα Σμύρνη – Λαδόπουλος

Ορθοπεδικά είδη Νέα ΣμύρνηΛαδόπουλος | Ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, με εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο μπορεί να σας κατατοπίσει σωστά και υπεύθυνα. Η πολυετής εμπειρία μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας κατευθύνει, ανάλογα με αυτό που χρειάζεστε, στοχεύοντας σε οικονομικές αλλά και παράλληλα ποιοτικές λύσεις. Η εταιρία μας, εμπορεύεται ανθεκτικά και ποιοτικά ορθοπεδικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.
Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για προσωπική ενημέρωση, καθώς και για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε τις απορίες σας.

Επικοινωνία

Ορθοπεδικά είδη Νέα Σμύρνη | Επιλέξτε το κατάλληλο ορθοπεδικό προϊόν για εσάς

Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεση σας, προκειμένου να σας βοηθήσει και να σας προτείνει το καταλληλότερο προϊόν, με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες. Το κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει μεγάλη ποικιλία ποιοτικών και εγκεκριμένων ορθοπεδικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος μας, η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος και η άμεση εξυπηρέτηση σας.

Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας, επιλέγοντας τη κατηγορία που σας ενδιαφέρει από την παρακάτω λίστα ή επισκέπτοντας το φυσικό μας κατάστημα στη Νέα Σμύρνη, που βρίσκεται στην οδό Αγχιάλου 37.

Ορθοπεδικά είδη Νοσηλευτικά είδη Βαδιστικά

Αναπηρικά αμαξίδια Εξοπλισμό ιατρείου Συσκευές

Δείτε τα bestseller μας!

+
Εξαντλημένο
+
+
15.00
+
+
Εξαντλημένο

Κάντε τώρα την δική σας παραγγελία!

Οι αποστολές γίνονται αυθημερόν, με παράδοση εντός 1-2 εργάσιμων ημερών εντός Αττικής και έως 5 εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Φροντίζουμε να επιλέξετε αναλόγως τη διαθεσιμότητα, το κόστος και το προϊόν που είναι κατάλληλο για εσάς.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος για το οποίο ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο: 210-9342852.
Πραγματοποιήστε εύκολα την ηλεκτρονική σας παραγγελία μέσω του e-shop μας.

E-SHOP

Δείτε τα ορθοπεδικά προϊόντα μας

+
Εξαντλημένο
+
15.00
+

Ορθοπεδικά

Στρώμα Rea Acupressure Mat

42.00
-11%
+
36.00 32.00
+
5.50

Σχετικά με εμάς

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε ορθοπεδικά είδη, προϊόντα νοσηλείας, αμαξίδια, προϊόντα εξοπλισμού ιατρείου καθώς και πολλά άλλα προϊόντα.
Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια, για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά και νοσηλευτικά είδη. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα

Δείτε τα νέα μας προϊόντα

+
12.00
+
+
+
+
+
15.00
-8%
+
+

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *